Ragdoll Cattery A Mouseholecat
© A Mousehole Cat     Update 05-01-2014
Pretty Sisi of the Ragdollfriends. Seal mitted. Roepnaam Sissi. Sissi is onze oudste Ragdoll. Geboren op 15 mei 2002 is ze inmiddels de 10 jaar gepasseerd. Sissi is het prototype van de Ragdoll, lief, zeer nieuwsgierig, trouw, een heerlijke knuffel en bij het oppakken volledig slap. Sissi geniet van het af en toe wandelen in de tuin. Sisi heeft in totaal 3 nestjes gehad.
meer info
Blache A Mousehole Cat Seal tortie mitted Roepnaam Blanche Blanche is een nichtje van Sissi. Ze is het enige poesje uit het eerste nest van mama Sophie. Blanche is een aanhankelijke dame die wel een paar eigenaardige trekjes heeft. Zo wil mevrouw het liefst geaaid worden als ze boven in de krabpaal ligt, moppert als ze opgetild wordt en wil aandacht als het personeel juist hard aan het werk is. Blanche heeft 2x een nestje gehad.  
meer info
Gloria A Mousehole Cat Seal tortie mitted Roepnaam Gloria Gloria is een dochter van Sissi uit haar 3de nest. Al is ze de jongste, ze is wel de baas in huis. Bijna nergens bang voor behalve.... die grote boze buitenwereld. Gloria vindt een klein rondje door de tuin prima en gaat dan weer in de deuropening liggen. Gloria heeft een grote voorliefde voor Theo. Zij gedraagt zich dan alsof ze de hele dag nog niet geknuffeld is.  
meer info
Onze poezen

Onze Ragdolldames

Wij hebben 3 Ragdolldames. Alle 3 zijn zij inmiddels geholpen en mogen bij ons genieten van een mooie “oude dag”.
Home Wie zijn wij Onze katten Kittens Eerdere nesten Fotogalerie Contact Onze katten